fbpx

Για τρίτη συνεχόμενη φορά στις 22/5/2020 ψηφιακό υλικό του Μαθηματικού ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΣΥΜΕΩΝ που υλοποιήθηκε στο “ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ” ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, περιλαμβάνεται σε NEWSLETTER TOY ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ QUALITYNET FOUNDATION.Ένα τραγούδι, αντίδοτο θετικής ενέργειας, απέναντι στον κορωνοϊό, από την περιβαλλοντική ομάδα του Οικολογικού Γυμνασίου Κοίμησης Σερρών. ΤΗΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ!

3385-nl

Το QualityNet Foundation, και το εκπαιδευτικό του τμήμα Βιωματικό Σχολείο, κατά την περίοδο της υγειονομικής καραντίνας στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά των εκπαιδευτικών όλης της χώρας να κρατήσουν την επικοινωνία με τους μαθητές τους οργανώνοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, προσφέροντας τα εκπαιδευτικά υλικά (σχέδια μαθήματος, φύλλα δραστηριότητας, ενημέρωση) σε ψηφιακή μορφή που διαθέτει. Μεταξύ αυτών είναι και:

1. Δύο ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ για το ποταμό ΣΤΡΥΜΟΝΑ και το όρος ΚΕΡΚΙΝΗ που δημιούργησε ο Μαθηματικός ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ για τις ανάγκες ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΩΝ περιβαλλοντικών προγραμμάτων που εκπονήθηκαν και εκπονούνται στο Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών. Το ψηφιακό υλικό προωθεί τον Στόχο 15 «Ζωή στην Στεριά». Κατευθυνόμαστε στην διεύθυνση: https://inactionforabetterworld.com/just4fun-goal15-material/  και ψάχνουμε την παράγραφο οι εκπαιδευτικοί προτείνουν…. για να κάνουμε κλικ στη λέξη παιχνίδια.

Στις 10 Μαρτίου 2020 ανακοινώθηκε το κλείσιμο των Σχολείων για 14 μέρες. Τα μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας του Οικολογικού Γυμνασίου Κοίμησης στενοχωρήθηκαν διότι, τέθηκαν σε αναστολή, δυο από πολύ καιρό καλά προγραμματισμένες, σημαντικότατες εκπαιδευτικές περιβαλλοντικές επισκέψεις του σε πεδία μελέτης, στα πλαίσια του προγράμματος «Όρος ΚΕΡΚΙΝΗ (Μπέλες). Το μπαλκόνι του ουρανού».

Προσπαθώντας να εξορκίσουμε το κακό, και αφού όλοι μας δώσαμε υπόσχεση, για πιστή τήρηση των κανόνων προστασίας, με πρώτη τον περιορισμό ως και την απαγόρευση εξόδου από τα σπίτια μας και την τήρηση των κανόνων υγιεινής, στέλνουμε τελευταία μέρα παραμονής μας στο Σχολείο, μέσω του τραγουδιού https://youtu.be/nDYWREvcrik  μας σε όλους του φίλους των οικολογικών σχολείων, ευχές για ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ!

  • https://youtu.be/nDYWREvcrik
  • Ζωή στη Στεριά
  • Διαδικτυακή
  • https://youtu.be/nDYWREvcrik
  • ΣΕΡΡΕΣ, Ελλάδα