fbpx

e- Φροντίδα Υγείας: Δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία και ψηφιακές υπηρεσίες υγείας

e-ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΥΓΕΙΑΣ post

O COVID-19 κλόνισε σημαντικά και τον τομέα της ιατρονοσηλευτικής περίθαλψης, αφού οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να λάβουν περίθαλψη.

Αυτή την ανάγκη «άκουσε» η Νοσηλεία και δημιούργησε το πρόγραμμα e-Φροντίδα Υγείας, ένα πρόγραμμα κατ’ οίκον ιατρικής υποστήριξης για τους χρόνια πάσχοντες ασθενείς, που παρέχει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (πρόληψη, διάγνωση, παρακολούθηση, αποκατάσταση) μέσω της τηλεϊατρικής – τηλεφροντίδας.

Η Νοσηλεία διαμόρφωσε το 1ο κινητό κλιμάκιο φροντίδας υγείας (με ιατρό παθολόγο και  νοσηλευτή), οι οποίοι φέρουν ειδικό εξοπλισμό τηλεϊατρικής με ασύρματες ιατρικές συσκευές. Παράλληλα και με τη στήριξη των εθελοντών της, η Νοσηλεία δημιούργησε μία Ψηφιακή κλινική με περισσότερους από 30 ειδικούς ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι υποστηρίζουν συμβουλευτικά το πρόγραμμα.  

Η e-Φροντίδα Υγείας ενισχύει τη νοσηλεία στο σπίτι, ώστε ο ασθενής να προφυλάσσεται από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και να αποσυμφορίζονται οι δομές και οι πόροι του συστήματος υγείας.

Ιδρυτικός Δωρητής του προγράμματος: 

                                          

 Δωρητής   

  • https://www.nosilia.org.gr/e-frontida-ygeias/
  • Καλή υγεία και Ευημερία
  • Ζωντανή
  • 11144